“Χάνει” τον Ζουμπατόπουλο που επιστρέφει στην Ιεράπετρα

Μινώταυρος | 2 Ιανουαρίου 2017, 21:00

Στη γενέτειρά του, την Ιεράπετρα επιστρέφει ο ποδοσφαιριστής του Μινωταύρου Γιώργος Ζουμπατόπουλος, μετά από λίγα χρόνια παρουσίας σε ομάδες των Χανίων.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γενν. 3/6/1994) θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, με τη μεταγραφή να παίρνει… σάρκα και οστά λίγες ώρες πριν τον… αποχαιρετισμό του 2016.

Ο Ζουμπατόπουλος σε ηλίκία 18 ετών ήρθε στα Χανιά από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκε στην Κ20 Πλατανιά την πρώτη του χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσία του στην Ασπίδα όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ήταν μέλος του Μινώταυρου, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην μέχρι τώρα πορεία της.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

Λίγο πριν φύγει το 2016 ο ΟΦΙ πραγματοποίησε την πρώτη μεταγραφή του για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και τι μεταγραφή! Ο Γιώργος Ζουμπατοπουλος ο 22χρονος επιθετικός ο οποίος είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΟΦΙ. Σε ηλικία 17 ετών πήγε στην Αθήνα για τον Απόλλωνα Αθηνών , κατέβηκε στην συνέχεια στα Χανιά όπου έπαιξε Πλατάνια και Μινώταυρο και επιτέλους ξαναγύρισε στον ΟΦΙ και στην Ιεραπετρα. Γιώργο καλώς ήλθες, είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσεις πολύ την ομάδα επιθετικά.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Wodspot72
Family_mothers_food
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad