«Πρώτο μας μέλημα να γίνουμε ομάδα»

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 7 Αυγούστου 2016, 18:29

Στην Α’ κατηγορία Χανίων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών μετά τη δεύτερη σερί άνοδο που πανηγύρισε την περασμένη σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πλαίσιο της πρώτης παρουσίας του Ποσειδώνα στη μεγάλη κατηγορία μίλησε στο athlitiko.gr ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανθούσης, που αναφέρθηκε στην προσπάθεια και τους στόχους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη:

Για την πρώτη ιστορική παρουσία του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στην Α’ ΕΠΣ Χανίων:

Το ξεκίνημα αυτής της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στην Α’ τοπική κατηγορία μας βρίσκει να πορευόμαστε με πολλή δουλειά, όρεξη, διάθεση και διατήρηση χαμηλών τόνων, έτσι ώστε να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα έχει ομοιογένεια και το απαιτούμενο ποδοσφαιρικό δέσιμο για να μπορέσουμε να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Για τους στόχους της ομάδας μετά το πέρας της σημαντικής μεταγραφικής ενίσχυσης που υπήρξε:

Ως νεοφώτιστη ομάδα τους στόχους και το μέχρι που μπορούμε να πάμε θα το καθορίσει η εικόνα μας στους αγωνιστικούς χώρους ως αντανάκλαση της σκληρής δουλειάς που κάνουμε και ως συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης που μας παρείχε φέτος η διοίκηση. Γενικά πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι να γίνουμε το συντομότερο ΟΜΑΔΑ χωρίς να βάζουμε από τώρα όρια ή ταβάνι στις προσδοκίες μας.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Το φετινό πρωτάθλημα νομίζω αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, θεωρώ ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεδομένου ότι αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Νομίζω φαβορί είναι η ομάδα του Πανακρωτηριακού, καθώς και εκείνη της Παλαιόχωρας, από ‘κει και πέρα υπάρχουν παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως ο Άρης Σούδας, ο Μινώταυρος, η Σπάθα, η Δόξα και ο πολύ υγιής και ενισχυμένος Απόλλωνας, αλλά και ο αναβαθμισμένος Αστέρας Μανολιόπουλου. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους με το χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και ιδιαίτερα σε όλους τους συναδέλφους προπονητές, δύναμη και επίτευξη στόχων.

 

Estrella

Rabona ad