Πρωτιά του “Κορμοράνος” από την Ε.Ι.Ο.

Ιστιοπλοΐα | 17 Μαρτίου 2022, 18:01

Την 1η θέση σε επίπεδο Κρήτης για το 2021 κατέλαβε το σκάφος "Κορμοράνος" του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο πλαίσιο απονομών επάθλων για την πανελλήνια γενική κατάταξη αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2021, που διοργάνωσε η Ε.Ι.Ο.

KTEO Κρήτης

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟ Χανίων είναι η εξής:

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της πανελλήνιας γενικής κατάταξης αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2021, που διοργάνωσε η Ε.Ι.Ο.

Απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές όλων των αγωνιστικών περιφερειών της χώρας. Για την Κρήτη το έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Πλανάκη, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νίκο Περβανά, Γιώργο Αναστασόπουλο, Θανάση Πελεκάνο και Χριστίνα Λειβαδίτη.

Η Ε.Ι.Ο. συνεχάρη όλους τους νικητές, τους Ομίλους, τα πληρώματα και τους κυβερνήτες, που παρά τις δυσκολίες, την αβεβαιότητα και τους περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, τήρησαν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έλαβαν μέρος στους αγώνες.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad