Πρώτη νίκη ο Ηρόδοτος

Ηρόδοτος | 20 Νοεμβρίου 2021, 20:05

Ο Ηρόδοτος έφτασε στην πρώτη του νίκη στη Super League 2, νικώντας στο Παγκρήτιο τη Ζάκυνθο με 2-0.

Corgress Stagakis

Οι Κρητικοί επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Ζάκυνθο των πολλών προβλημάτων και πήραν τη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χρήστος Χατζησάββας που ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων.

Ο Ηρόδοτος μπήκε καλύτερα από το ξεκίνημα και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Την ανωτερότητά του την μετουσίωσε σε γκολ στο 14ο λεπτό με πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Χατζησάββα (1-0).

Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ενώ ο Κατίδης απώλεσε σημαντική ευκαιρία στο φινάλε, αφού δε μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος μπήκε ξανά καλύτερα, έχοντας και πάλι τον ρυθμό. Ο Χατζησάββας πήρε ξανά το… όπλο του και με ακόμα ένα γκολ στο 64′ πέτυχε το 2-0.

Στο τελευταίο ημίωρο σημειώθηκαν 1-2 καλές φάσεις για το 3-0, ενώ αντίθετα η Ζάκυνθος λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 με τον Κοναγκάγια που σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά) – Ισσα (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών)

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσταμ, Καντέ (73′ Αργκιλέσι), Σουρνάκης, Ρουσσάκης, Μπολάκης (76′ λ.τρ. Γκίνη), Λουμπάκης (63′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Χατζησάββας (73′ Δημ. Κοιλιάρας), Βρεττός (88′ Καργιωτάκης), Κατίδης

Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβώκας, Κόνια, Σουρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Στίλα, Καψάσκης, Παναγιωτόπουλος

 

Papantonakis Cards
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Chania cash
Poppies sexy show club

Rabona ad