Πρώτη απώλεια βαθμών με τον Ποσειδώνα Κ.Ρ

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Παλαιόχωρα | 6 Νοεμβρίου 2016, 19:48

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε η Παλαιόχωρα που έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στο Κολυμπάρι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου παρά τη ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι μπορούν ουσιαστικά να πανηγυρίζουν την είσοδο τους στον όμιλο τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της α’ φάσης.

Από την άλλη ο Ποσειδώνας στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο του στην πεντάδα, κατάφερε να πάρει ένα καθοριστικό πόντο για την συνέχεια κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ποσειδώνας είχε τρεις καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι σε δύο προσπάθειες του Ράντεφ στο 35’ και το 50’ και μία του Ράπτη στο 75’.

Η Παλαιόχωρα είχε τις καλύτερες στιγμές της στο ματς σε δύο προσπάθειες του Ψαράκη και του Κουλούρη και ακόμα μία του Ζαϊμίδη στο πρώτο μέρος.

Διαιτητής: Ούτας

Βοηθοί: Κομισοπούλου-Μπαντά

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ.(Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Κομπογεννητάκης, Τερεζάκης, Νταγκουνάκης, Λιανιδάκης, Παπασηφάκης (85’ Παπασηφάκης), Ράντεφ (80’ Μαριανάκης), Ράπτης, Τζαγκαράκης (75’ Γαλανάκης), Ψαρουδάκης, Ντοργκρασβίλι

Παλαιόχωρα (Βασίλης Παπαδάκης):Συροκάκης, Θεοδωράκης, Μποχώνης, Ζαχαράκης, Τσαρτσίδης, Τζαγκαράκης (58’ Περαθωράκης), Κουλούρης, Μανουσάκης, Ψαράκης, Μποτωνάκης, Ζαϊμίδης

Estrella