Από την άλλη, επιβεβαιώνεται πως οι Σαρρής και Μπουρσέλης θα μείνουν εκτός, καθώς συνεχίζουν ν’ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση της αποστολής για τον Εργοτέλη για το πρώτο ματς της χρονιάς θα υπάρξει το Σάββατο.
Η ενημέρωση από την ομάδα έχει ως εξής:
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (17/01, 14.00).
Κατά την σημερινή προπόνηση, οι “κιτρινόμαυροι” υπό της οδηγίες του τεχνικού επιτελείου δούλεψαν πάνω στον τομέα της ομαδικής επιθετικής τακτικής μετά την προθέρμανση.
Ατομικό πρόγραμμα, ακολούθησαν οι Σαρρής και Μπουρσέλης με τον Kwateng ωστόσο να καταφέρνει να βγάζει ένα μέρος της προπόνησης.
Αύριο θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 10.30.
