Πώς ο Γάλλος μεταβλήθηκε σε “χαλί”…

Ηρόδοτος Επισκοπή | 11 Νοεμβρίου 2022, 17:23

Σε άψογη κατάσταση αναμένεται να βρει το γήπεδο του Γάλλου ο Ηρόδοτος στο παιχνίδι που έχει να δώσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πώς το γήπεδο που χρησιμοποιεί η Επισκοπή μεταβλήθηκε σε "χαλί" μέσα σε λίγους μήνες…

/Bella Pizza

Ουσιαστικά ο Ηρόδοτος θα έχει την ευκαιρία να παίξει στον ίδιο αγωνιστικό χώρο ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση “χαλί”, όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι που ήταν αυτό για λογαριασμό της Επισκοπής απέναντι στον Ολυμπιακό Β. Είναι γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει σχέση όχι μόνο με το πώς ήταν την περσινή χρονιά, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που παρουσιάζει μία τόσο καλή εικόνα.

Ο λόγος προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός πως οι προπονήσεις της Επισκοπής “ελευθερώθηκαν” μετά την κατασκευή του γηπέδου στον Τσεσμέ, γήπεδο που χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον γι’ αυτές τις ανάγκες. Ετσι, μετά και την επισπορά που πραγματοποιήθηκε στο Γάλλο, ουσιαστικά το γήπεδο περιήλθε σε μια άψογη κατάσταση όπως φάνηκε άλλωστε στο ματς με τον Ολυμπιακό Β ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή.

Στην Επισκοπή είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εικόνα που παρουσιάζει το χορτάρι στο Γάλλο, με την τάση που υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγω και της καλής κατάστασης που βρίσκεται το χορτάρι στο Τσεσμέ να είναι πως η επιθυμία είναι να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για επίσημα παιχνίδια.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad