Πλουσής: Ο Ηρόδοτος θα παλεύει όλα τα ματς από το 1’ ως το 90’

Ηρόδοτος | 13 Νοεμβρίου 2022, 20:40

Την άποψη πως ο Ηρόδοτος άξιζε να μην έχει χάσει από τον Απόλλωνα εξέφρασε ο Αλκιβιάδης Πλουσής.

/Bella Pizza

Ο εκτελών χρέη προπονητή στον Ηρόδοτο στάθηκε στην απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο άλλωστε έχασαν τις πιο σημαντικές τους ευκαιρίες.

Από ‘κει και πέρα και σε ερώτηση για το στόχο που έχει φέτος ο Ηρόδοτος την Super League 2, απάντησε ότι ο Ηρόδοτος θα παλεύει όλα τα παιχνίδια από το 1o μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

«Αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλο βάθος όπως είδαμε. Θεωρώ ότι μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα γιατί σε δύο κλασσικές ευκαιρίες αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ ενώ εμείς είχαμε τρεις καθαρές φάσεις για να σκοράρουμε και ειδικά με την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε χάσει. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας».

Για το στόχο του Ηροδότου δεδομένων και των 9 βαθμών μείον: «Ο στόχος του Ηροδότου σε κάθε παιχνίδι είναι να παίζει για να κερδίσει, θα παλεύουμε από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να είμαστε η πιο ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα και θα παίζουμε κάθε αγωνιστική για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει… Σίγουρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, θα δούμε και με το -9 τι θα γίνει… Αλλά να είσαστε σίγουροι ότι ο Ηρόδοτος θα παλεύει κάθε ματς από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τις φάσεις που έχασε στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων και ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για λογαριασμό του: «Σίγουρα χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, το ποδόσφαιρο πράγματι έχει δύο ημίχρονα. Το σημαντικό ήταν ότι δεν έγιναν γκολ του Απόλλωνα, άρα εμείς βλέποντας ότι το σκορ είναι στο 1-0 μπήκαμε με περισσότερη πίστη και θάρρος στους εαυτούς μας ώστε να διεκδικήσουμε το βαθμό. Με το αν” μπορούμε να πούμε χίλια δύο. Εμείς κοιτάμε τα δεδομένα και βάσει αυτών προχωράμε και παλεύουμε. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο πολύ αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, στο δεύτερο πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας και νομίζω φάνηκε στην απόδοση μας. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος αυτό κιόλας θα πρέπει να κάνουμε, να έχουμε περισσότερη πίστη στον εαυτό μας και αυτό να το αποδεικνύουμε στο χορτάρι».

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash

Rabona ad