Πλήθος κόσμου και φέτος στο Κολυμπάρι (pics)

Σπάθα | 2 Αυγ 2016, 16:16

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η καλοκαιρινή εκδήλωση της Σπάθας, στο λιμάνι Κολυμβαρίου, με τους Μανόλη Κονταρό και Νίκο Ζωιδάκη, να διασκεδάζουν μέχρι… πρωίας τον κόσμο που είχε δυναμική παρουσία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

spatha ekdilosi

Στην εκδήλωση η ομάδα του Κολυμβαρίου πραγματοποίησε και μία σειρά από βραβεύσεις:

spatha ekdilosi10

Για τη διαχρονική βοήθειά του προς την ομάδα και στον αθλητισμό του Δήμου βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, από τον πρόεδρο της Σπάθας Μανόλη Κατσιφαράκη.

spatha ekdilosi5

Ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλακωνάκης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Αθηνά Χανιωτάκη, για τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειας Χανιωτάκη και του “AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA” στη Σπάθα.

spatha ekdilosi2

Στη συνέχεια βραβεύτηκε η ΠΑΕ Κισσαμικός για την προσπάθεια που κάνει και για την άξια εκπροσώπηση της επαρχίας Κισσάμου στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης από τον γενικό αρχηγό της Σπάθας Γιάννη Βαβουράκη.

spatha ekdilosi7

Για τη σημαντική προσφορά του στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία ως δάσκαλος/εκπαιδευτικός τιμήθηκε ο Δάσκαλος Ιωάννης Μαυρομάτης, με την απονομή να πραγματοποιείται από τον αντιπρόεδρο της ομάδας και πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κολυμβαρίου Μιχάλη Πετράκη.

spatha ekdilosi6

Τέλος τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Κουκουβιτάκης, από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά και παλαίμαχο προπονητή της ομάδας Πολυχρόνη Σημαντηράκη.

spatha ekdilosi1

spatha ekdilosi3

spatha ekdilosi8

spatha ekdilosi9

Φωτογραφίες Κατερίνα Μπονάτου

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad