Player of the Week ο Ελ Κααμπί

Super League 1 4 Σεπτεμβρίου 2024, 16:21

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί (2 γκολ – 1 ασίστ) αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στο επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League.

Corgress Stagakis

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού για την απόδοσή του στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία συγκέντρωσε 47,3 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Μουτίνιο (Καλλιθέα) και τον συμπαίκτη του Ζέλσον Μάρτινς.

Η σχετική ανακοίνωση της SL:

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με 47,3 βαθμούς αναδείχθηκε Stoiximan Slgr Fantasy Player of the Week για την 3η αγωνιστική στο επίσημο παιχνίδι fantasy του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί της Λαμίας ενώ συγκέντρωσε ακόμα περισσότερους βαθμούς από την ασίστ που έδωσε αλλά και από τη νίκη της ομάδας του.

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Τιερί Μουτίνιο της Athens Kallithea με 42,2 βαθμούς ενώ στην 3η θέση ο Ζέλσον Μαρτινς του Ολυμπιακού με 32,6.

 

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad