Ξανά στον Ολυμπιακό ο Σάλιακας

Super League 1 24 Ιουλίου 2026, 10:52

Την επιστροφή του Μανώλη Σάλιακα ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να φορά ξανά την "ερυθρόλευκη" φανέλα έπειτα από μία σημαντική διαδρομή στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

Corgress Stagakis

Ο Σάλιακας θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό, αποτελώντας μία ακόμα λύση για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτός από τον Ισπανό Μαφέο.

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τον Εργοτέλη και πέρασε και από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με μεγάλη επιτυχία τα πήγε εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία παίζοντας για λογαριασμό της Ζανκτ Πάουλι. Στην Μπουντεσλίγκα κατέγραψε 47 συμμετοχές, τρία γκολ και έξι ασίστ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα. Γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Εργοτέλη και σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, τον Ιανουάριο του 2013.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τους Νέους στη διοργάνωση του UEFA Youth League και ως βασικός πανηγύρισε μεγάλες νίκες στη διοργάνωση, απέναντι σε Juventus, Atletico de Madrid, Arsenal και Bayern Munich, ενώ έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (έξι συμμετοχές).

Το 2016 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καρμιώτισσα της Κύπρου και το 2017 στον Κισσαμικό. Το 2019 συνέχισε την καριέρα του με μεταγραφή στον ΠΑΣ Λαμία και το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το 2022 όποτε και έφυγε από την Ελλάδα για την FC St. Pauli.

Στη Γερμανική ομάδα αγωνίστηκε ως βασικός τόσο στην άνοδο της ομάδας του τη σεζόν 2023-24, όσο και σε δύο αγωνιστικές περιόδους στην Bundesliga (2024-25, 2025-26), έχοντας συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας 47 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Μανώλη καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad