Πιθανή άφιξη Ζόρο το Σαββατοκύριακο – Ακόμα δύο προσθήκες- Προβληματάκι με Χριστόφ

Χανιά | 9 Σεπτεμβρίου 2016, 17:27

Πολλές πιθανότητες υπάρχουν ώστε ο Μάρκο Ζόρο να αφιχθεί στα Χανιά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δύο ακόμα προσθήκες. Γραφειοκρατικό πρόβλημα με Χριστόφ.

Έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να φτιαχτεί το συμβόλαιο του Ζόρο. Πλέον, η μεταγραφή του φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική της ευθεία ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -επιτέλους- θα αφιχθεί στα Χανιά, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν γίνει αυτό και αναλόγως της κατάστασης που θα είναι αγωνιστικά ο Ζόρο, τότε θα αποτελέσει ένα σπουδαίο “όπλο” για τον ΑΟΧ.

Ο ΑΟΧ έκλεισε επίσης δύο ποδοσφαιριστές (πλην του Θεολόγου που αναφέραμε). Ο ΑΟΧ αναμένεται να αποκτήσει τον αμυντικό Ντίνο Νικολόπουλο και τον επιθετικό Σάββα Μουδούρογλου. Ο πρώτος έχει παίξει σε Πανηλειακό και Ζάκυνθο και ο δεύτερος σε Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και Εορδαϊκό.

Τέλος, η μεταγραφή του Σκοπιανού Χριστόφ παρουσιάζει γραφειοκρατικά εμπόδια που στον ΑΟΧ ελπίζουν να ξεπεραστούν. Ο παίκτης είναι δηλωμένος ως ερασιτέχνης και αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αφού οι προθεσμίες έχουν λήξει στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του παίκτη επιμένει ότι ο Χριστόφ είναι επαγγελματίας και ότι πρόκειται για γραφειοκρατικό λάθος που θα λυθεί και θα γίνει κανονικά η μεταγραφή.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad