Πήρε την δεύτερη θέση

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Θύελλα Καλαθ. | 4 Ιουνίου 2016, 19:40

Ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών είναι η ομάδα που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Β' κατηγορία, καθώς στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στην Μοναχή Ελιά νίκησε την Θύελλα Καλάθενων με 1-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ που σημείωσε για τον Ποσειδώνα ο Γιώργος Μανωλεδάκης στο 35′ με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την νέα χρονιά που θα τις βρει στην Α’ κατηγορία, τον Ποσειδώνα για πρώτη φορά στην ιστορία του με την δεύτερη σερί άνοδο, ενώ η Θύελλα επιστρέφει σε αυτήν, με την ομάδα του Θοδωρή Μπατιστάκη να είναι η ευχάριστη έκπληξη στην φετινή σεζόν.

Ο Ποσειδώνας αφιερώνει την νίκη και την άνοδο στους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Τζούγκαρη και Μανώλη Φουτάκη που είχαν σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Κασσελάκης

Βοηθοί: Αναστασάκης-Πετεινάτος

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Κουφογιαννάκης, Γιαννουδάκης, Λουπασάκης (81′ Κορναράκης), Ουρούκου, Δημανόπουλος, Ρενιέρης Α., Ρενιέρης Ν., Μαργαριτάκης, Σημαντηράκης (71′ Λουβιτάκης), Χαριτάκης (69′ Ρενιέρης Β.)

Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Ψαρουδάκης, Καβακόπουλος, Ράπτης (75′ λ.τρ. Κολοκυθάς), Λίκα (69′ Γαλανάκης), Μανωλεδάκης, Ράντεφ, Καλιτσάκης, Μπούχλης, Μουτζούρης, Κουριδάκης (80′ Γοναλάκης)

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad