Πήρε και Τσούτση από την Κ19

Γρανίτης | 24 Αυγούστου 2023, 17:13

Σε δύο μεταγραφές νεαρών παικτών από τα Χανιά προχώρησε ο Γρανίτης λίγες ημέρες πριν από το ιστορικό ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Καισαριανής.

Oinolatris

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας υποδέχθηκε επίσημα τον Κώστα Κοτζαμιχάλη, ως δανεικό από την ΠΑΕ Χανιά, ενώ από την Κ19 αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Τσούτσης.

Αμφότεροι θα βρίσκονται στη διάθεση του Τάκη Διακάκη στο παιχνίδι της Κυριακής.

Επιβεβαιώθηκε ο δανεισμός Κοτζαμιχάλη στον Γρανίτη

Η ανακοίνωση:

Επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και επειδή στον Γρανίτη θέλουμε να αποτελέσουμε το «σκαλοπάτι» ώστε κάποια παιδιά να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κοτζαμιχάλη και του Βαγγέλη Τσούτση.

Ο γεννημένος στις 7 Μαρτίου 2006 Κωνσταντίνος Κοτζαμιχάλης, αγωνίζεται ως μέσος και ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός από την ΠΑΕ Χανιά την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρησή του.

Ο Βαγγέλης Τσούτσης είναι γεννημένος στις 5 Αυγούστου 2004, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και προέρχεται από την Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Χαυραγιακό.

Βαγγέλη και Κωνσταντίνε να έχετε την υγεία σας και μακάρι οι στόχοι και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν μέσα από τις επιτυχίες του Γρανίτη μας.

 

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad