Επιβεβαιώθηκε ο δανεισμός Κοτζαμιχάλη στον Γρανίτη

Χανιά Γρανίτης | 24 Αυγούστου 2023, 14:49

Αφού έβγαλε με επιτυχία το ένα από τα βασικά στάδια της προετοιμασίας για τα Χανιά στην Πτολεμαΐδα, ο Κωνσταντίνος Κοτζαμιχάλης ανακοινώθηκε ότι παραχωρείται δανεικός στον Γρανίτη για τη νέα περίοδο.

Oinolatris

Η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστή εδώ και καιρό, με τον 17χρονο μέσο να παραμένει έτσι σε επίπεδο τοπικού, φορώντας μετά την φανέλα της Ιωνίας 2000, αυτή του Γρανίτη.

Ο λόγος που υπήρξε αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει με το ότι επειδή ο Κοτζαμιχάλης θα είναι τη νέα σχολική χρονιά μαθητής της Γ’ Λυκείου και έχει ως στόχο να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί τις προπονήσεις των Χανίων με το να είναι πρωινές και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να παίξει δανεικός στον Γρανίτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κοτζαμιχάλης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Πτολεμαΐδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κοτζαμιχάλη, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, στον ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας.

Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα, επιβεβαιώνοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ωστόσο λόγω των σχολικών υποχρεώσεων του νεαρού ποδοσφαιριστή, κρίθηκε σκόπιμο την παρούσα στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Αγίας Μαρίνας, όπως εξ’ αρχής είχε αποφασιστεί.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία!

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad