Πετράκης: Τα καταφέραμε απέναντι στον Πλατανιά που στο β’ γύρο έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο

Πλατανιάς | 11 Απριλίου 2016, 12:01

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή κι έτσι ο Γιάννης Πετράκης αναγνώρισε τη σημασία που είχε για τον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη επί του Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του o Ρεθυμνιώτης τεχνικός: «Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βοήθησε πολύ. Η νίκη έχει πολύ μεγάλη αξία γιατί βρισκόμασταν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που στο δεύτερο γύρο έπαιξε ένα από τα καλύτερα ποδόσφαιρα της κατηγορίας και ήταν στην ίδια θέση με μας αλλά και με βαθμολογικό πλεονέκτημα. Για να αποκτήσει αξία όμως η νίκη πρέπει να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι. Όποιος Γιαννιώτης μπορεί ας έρθει στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική γιατί η βοήθεια όλων μας είναι πολύ χρήσιμη πολύ σπουδαία».

Για το αν υπήρχε άγχος: «Άγχος υπάρχει πάντα στη δουλειά μας αλλά μέσα από αυτήν τη διαδικασία χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Είδατε ότι οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή και ήθελαν να κάνουν σπουδαία πράγματα».

Για το τι λέει το ένστικτό του αναφορικά με το αν ΠΑΣ θα δικαιωθεί και θα βγει Ευρώπη: «Δε δίνω βάση στο ένστικτο. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο, θα δικαιωθούμε».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά: «Άκυρη ερώτηση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Ξάνθης».

Δηλώσεις και φωτογραφία από passports.gr.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania