Πένθος στον Εργοτέλη

Εργοτέλης ΕΠΣΗ | 26 Φεβρουαρίου 2021, 20:10

Στο πένθος έχει βυθιστεί οι οικογένεια του Εργοτέλη λόγω του θανάτου του Ντίνου Συγγενίδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο εκλιπών υπηρέτησε τον Κρητικό σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως παράγοντας. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης και η ΠΑΕ όπως και η ΕΠΣ Ηρακλείου. Αναλυτικά…

Ερασιτέχνης Εργοτέλης: «Ο ΓΣ Εργοτέλης με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά έναν άνθρωπο – σύμβολο του Συλλόγου, τον Ντίνο Συγγενίδη. Στεκόμαστε με μεγάλο σεβασμό στην προσφορά ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον Εργοτέλη για πάνω από 55 χρόνια ως παίχτης, παράγοντας και φίλαθλος.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, πλάι στον πατέρα του Βασίλη, επίσης μεγάλο παράγοντα του Συλλόγου τις δεκαετίες του 60′ και 70′, συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια με συνέπεια και επιμέλεια, σε όποια καθήκοντα του ανέθετε ο Σύλλογος.

Πάντα παρών στις μεγάλες στιγμές, στις κρίσιμες περιόδους, από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, πάντα δίπλα σε όλο το οικοδόμημα, από τη μεγάλη ομάδα έως τις ακαδημίες. Στα ταξίδια, στα εκτός έδρας παιχνίδια, στο Μαρτιέγκο, στο Παγκρήτιο, πάντα όρθιος στη κερκίδα και πάντα αγέρωχος. Περήφανος και νικητής, εργατικός και φιλότιμος.

Μέχρι τέλους, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες που ανέβαινε στο αγαπημένο του Μαρτινέγκο να πάρει καθαρό αέρα και δύναμη για τη μεγάλη μάχη που έδινε. Τα Εργοτελίτικα ιδεώδη, όπως τα πήρε από τον πατέρα του Βασίλη, έτσι τα μετέδωσε στα παιδιά και τα εγγόνια του, στα οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του Εργοτέλη, Ντίνο Συγγενίδη!»

ΠΑΕ Εργοτέλης: «Σύσσωμη η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Συγγενίδη για τον θάνατο του. Υπήρξε πιστός στρατιώτης, υπηρετώντας τον σύλλογο απ’ το 1961 τόσο σαν παίκτης όσο και ως παράγοντας. H ανιδιοτελής αγάπη του για τον Εργοτέλη θα τον κρατήσει για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

ΕΠΣΗ: «Με αισθήματα θλίψης και οδύνης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ πληροφορήθηκαν το θάνατο ενός εκλεκτού μέλους της παραγοντικής οικογένειας του Εργοτέλη, ενός εμβληματικού παράγοντα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Συγγενίδη.

Ο Ντίνος Συγγενίδης από το 1961 προσέφερε τα μέγιστα ως Εργοτέλη ως ποδοσφαιριστής, παράγοντας από πολλές θέσεις αλλά και με την φίλαθλη ιδιότητά του, αποτελώντας ένα από τα πιο αγνά και σεβάσμια μέλη του συλλόγου.

Μάλιστα επί 16 χρόνια ήταν ως γενικός γραμματέας στο πλευρό του Νίκου Τζώρτζογλου την εποχή της παραγοντικής τους συνύπαρξης στον Εργοτέλη. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του για την δυσβάσταχτη απώλειά του… Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνοδοιπόρε Ντίνο…»

Estrella
Papantonakis Cards