Η προσεχής αντίπαλος της ηρακλειώτικης ομάδας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Μπότεφ Βράτσα, την οποία συνέτριψε με 5-0 για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, λίγες ημέρες πριν από το ευρωπαϊκό ραντεβού με τον ΟΦΗ.
Ο Τσβαρτς άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 12′, ενώ ο Παναγιότοφ διπλασίασε το προβάδισμα στο 38′. Η ΤΣΣΚΑ έμεινε στη συνέχεια με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ίτου, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάσει την εικόνα της.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ιβάνοφ σημείωσε το 3-0 στο 65′, ο Τσβαρτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72′ και ο Γκοντόι διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 79′.
Η ευρεία νίκη αποτελεί την τελευταία αγωνιστική πρόβα της ΤΣΣΚΑ πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.









