Πέμπτος διεθνής (Τοράρινσον) στον ΟΦΗ

ΟΦΗ | 15 Μαρτίου 2024, 22:51

Εκτός των Νόαμ Μπάουμαν, Μάρκο Μπάκιτς, Γιάννη Αποστολάκη, Τίτο Κουτεντάκη και ο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα τον Μάρτιο.

Corgress Stagakis

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ (Νόαμ Μπάουμαν, Μάρκο Μπάκιτς, Γιάννης Αποστολάκης και Τίτος Κουτεντάκης) έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες τον Μάρτιο.

Τέσσερις οι διεθνείς του ΟΦΗ τον Μάρτιο

Στους τέσσερις προστέθηκε και ο Τοράρινσον. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Διεθνής και ο Thorarinsson. Μετά τους Baumann, Bakic, Αποστολάκη και Κουτεντάκη, ο Gudmundur Thorarinsson αποτελεί τον 5ο διεθνή του ΟΦΗ για τους αγώνες του Μαρτίου. Ο Ισλανδός αμυντικός θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα της χώρας του στον εκτός έδρας αγώνα με το Ισραήλ στις 21/03 και σε περίπτωση που η Ισλανδία πάρει την πρόκριση, στις 26/03 θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2024 κόντρα σε Βοσνία / Ερζεγοβίνη ή Ουκρανία.»

Rabona ad