Παπάζογλου: Η μόνη χώρα που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο

Super League 2 21 Νοεμβρίου 2020, 15:20

Την απογοήτευση που αισθάνεται για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 δεν έχει ξεκινήσει, εκφράζει σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου μίλησε συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο του Metropolis στην Θεσσαλονίκη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει. «Είναι να κλαις και να γελάς», είπε…

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Κάναμε την προετοιμασία μας παίξαμε φιλικά είμαστε σε αναμονή. Δεν έχουμε κάτι σίγουρο, ρωτάμε, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να μας κρατήσουν ζεστούς. Ήταν να ξεκινήσουμε 8 Νοεμβρίου, δώσαμε φιλικά με τοπικές και πιο δυνατές ομάδες. Εμείς σαν Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρουμε ότι η κατηγορία είναι πολύ περίεργη, οι ξένοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Εμείς ξέρουμε την κατάσταση. Προπονούμαστε σε γκρουπ. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι να κλαις και να γελάς. Εχουμε κουραστεί όλοι μακάρι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο γιατί η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ σημαντικές κατηγορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ενημέρωση που έχω είναι ότι οι πρόεδροι έχουν έρθει σε συμφωνία για να τηρήσουν το πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 1. Από τη στιγμή που έχει γίνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Κάνουμε συνέχεια τεστ, η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή και είμαστε φουλ προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα. Εντάξει η κατάσταση είναι δύσκολη με τον ιό αλλά σε κανένα άλλο επάγγελμα δεν γίνονται τόσα τεστ όπως σε εμάς».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania