Παπαδάκης: Δε θέλουμε να είμαστε “φωτοβολίδα”

Μπάσκετ 8 Νοεμβρίου 2022, 15:22

Με αφορμή το εξαιρετικό ξεκίνημα της Αναγέννησης στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Μύρων Παπαδάκης μίλησε για την ομάδα και τους στόχους της στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

KTEO Κρήτης

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Αρκαλοχωρίου τονίζει ότι η μέχρι τώρα πορεία είναι έκπληξη για τους περισσότερους, αλλά όχι για όσους βρίσκονται σε αυτήν. Παράλληλα αναλύει και το όραμα που υπάρχει για την Αναγέννηση.

Τρένο με… σπασμένα φρένα η Αναγέννηση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο basket.gr όπου η φωτογραφία του άρθρου είναι από το athlitiko:

Για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: «Σίγουρα για τους πιο πολλούς και ιδιαίτερα στο πανελλήνιο δεν είναι γνώριμη η ομάδα μας, γιατί είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Για τους περισσότερους είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, όχι όμως για ‘μας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και στο οργανωτικό και στο αγωνιστικό κομμάτι για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πρώτη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες. Έχουμε βάλει στόχο εξ αρχής μαζί με τη διοίκηση να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα ‘ρθει για να μείνει στις εθνικές κατηγορίες. Είχαμε και έχουμε πίστη στα δικά μας παιδιά και με την προσθήκη τεσσάρων πολύ έμπειρων παιδιών, με πολύ μεγάλες παραστάσεις απ’ τις εθνικές κατηγορίες, θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό δημιούργημα, ώστε να είναι ανταγωνιστικό στον πολύ δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής».

Για το ξεκίνημα της Αναγέννησης στη σεζόν: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, δουλεύουμε πάρα πολύ, αλλά δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα το αποτέλεσμα μάς ευχαριστεί και πόσο μάλλον οι εμφανίσεις μας».

Για τα παιδιά της ομάδας: «Έχουμε αρκετά παιδιά που είναι η καταγωγή τους και μένουν στο Αρκαλοχώρι. Για ‘μας είναι κυρίαρχο στοιχείο αυτό, ώστε να κάνουμε μια προσπάθεια που θ’ «αγκαλιάσει» πρώτα απ’ όλα τον κόσμο του Αρκαλοχωρίου και της ενδοχώρας, να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να μπορέσει να προσελκύσει όσο περισσότερα παιδιά γίνεται στο γήπεδο. Για να το πετύχουμε αυτό έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση της ομάδας, που πραγματικά «τρέχει» καθημερινά με μεράκι για την ομάδα, χωρίς να έχει κάποιο προσωπικό όφελος, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα και την περιοχή της».

Για το όραμα της ομάδας: «Όταν η ομάδα δήλωσε παρών στη Γ’ Εθνική, σίγουρα έγινε μετά από μεγάλη σκέψη και προσπάθεια. Ο πρόεδρος τονίζει ότι δε θέλει η ομάδα να είναι μια «φωτοβολίδα». Το αν μπορεί να μεγαλώσει και ν’ ανέβει κατηγορία είναι πολύ βιαστικό ακόμα. Η ομάδα δε στηρίζεται σε έναν άνθρωπο, αλλά στον κόσμο της, σε πάρα πολλούς χορηγούς, σε ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα. Θεωρώ ότι ο δήμος, η περιφέρεια και όλες οι δημοτικές αρχές είναι δίπλα στην ομάδα. Γίνεται μια πραγματικά τρομερή καθημερινή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να γίνει μια ομάδα πρότυπο στην ενδοχώρα, να προσελκύσουμε παραπάνω κόσμο κι απ’ τις γύρω περιοχές και παιδιά, τα οποία θα τα φέρει κοντά στο γήπεδο και στο άθλημα».

Για τον αντιπρόεδρο, Μιχάλη Λαμπράκη και τη διοίκηση της ομάδας: «Είναι πιστός ακόλουθος της Εθνικής ομάδας, παντού σ’ όλον τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος που ‘χει βοηθήσει και στηρίξει πάρα πολύ την ομάδα. Όλος ο κόσμος, όλο το Δ.Σ «τρέχει» πάρα πολύ και οι άνθρωποι το κάνουν με πολύ μεγάλη χαρά, παρ’ όλο που χάνουν αρκετό απ’ τον προσωπικό τους χρόνο. Αυτό είναι κάτι που έχει εντυπωσιάσει όλη την Ελλάδα και εμείς θέλουμε να το πάμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να μεγαλώσουμε την ομάδα, την οικογένεια της Αναγέννησης και να εδραιωθεί η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες».

 

Rabona ad