ΠΑΟΚ: Τραυματίας αποχώρησε ο Κρέσπο

Αντίπαλοι Πλατανιά | 19 Απριλίου 2017, 22:39

Κορυφώνει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στα Περιβόλια με τον Πλατανιά. Τραυματίας αποχώρησε ο Κρέσπο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην επιθετική τακτική ήταν αφιερωμένο το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Τετάρτης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του να δουλεύουν στους τρόπους ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Το αντικείμενο της προπόνησης ήταν από την μία η συνολική επιθετική λειτουργία κι από την άλλη η ομαδική αμυντική προσπάθεια για να την αντιμετώπιση των ευκαιριών.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία στο ισχίο κι από την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε αποκατάσταση κι, επίσης – αύριο, αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποχώρησε από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης λόγω ενός χτυπήματος στο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αύριο – Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου” θα προπονηθούν στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Estrella
Papantonakis Cards