Με χαμόγελα και χωρίς υποδοχή η άφιξη για Παναθηναϊκό (pics)

Αντίπαλοι Πλατανιά | 19 Αυγ 2017, 22:55

Χαμογελαστοί αφίχθησαν στα Χανιά οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πλατανιά. Οι "πράσινοι" έφτασαν γύρω στις 9.30 το βράδυ με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα και γρήγορα-γρήγορα επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού δεν υπήρχαν φίλαθλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”, πέραν 4-5 μεμονωμένων. Αυτόμάλιστα είναι κάτι που συμβαίνει σε τόσο έντονο βαθμό για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται τα Χανιά, ειδικότερα για τα ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά.

afiksi Panathinaikos xania 9

afiksi Panathinaikos xania 15

afiksi Panathinaikos xania 18

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του “τριφυλλιού” έδειξαν να είναι ευδιάθετοι και γενικώς χαλαροί. Ισως ο πιο χαμογελαστός απ’ όλους να ήταν ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, που για μια ακόμη φορά βρίσκεται στα Χανιά για να τεθεί αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του.

afiksi Panathinaikos xania 12afiksi Panathinaikos xania 21

afiksi Panathinaikos xania 23

Υπενθυμίζεται η αποστολή για τον Παναθηναϊκό -όπου ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονται οι Τσάβες και Γιόχανσον- που είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζεκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad