Παναγόπουλος: Προέχει η εσωτερική ηρεμία. Αυτό που έφυγε δεν ξανάρχεται…

Χανιά | 8 Απριλίου 2016, 22:15

Ντεμπούτο για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα του να απέδωσε σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Κισσαμικό. Σύμφωνα με το νέο προπονητή της "ελαφράς ταξιαρχίας", προέχει να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς στην Ελευσίνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του:

«Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι να ευχαριστήσω την ομάδα του Κισσαμικού για τη φιλοξενία, να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους. Σχετικά με το παιχνίδι νομίζω ότι είναι αυτό που πολλές φορές ακούγεται ότι “έγινε ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής”, μόνο που αυτός ο όρος αδικεί την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και δεν ξέρω αν αδικεί και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά το σοκ της Ελευσίνας έπρεπε να βγάλουν πολλά πράγματα σήμερα μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάω με αγωνιστικά κριτήρια, μιλάω κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι και για το εσωτερικό του καθένα ξεχωριστά από αυτά τα παιδιά. Είχαμε την κυκλοφορία, προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε ορθολογικά και δημιουργήσαμε τρεις πολύ κλασικές ευκαιρίες με τον Τζιώρα, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο εγώ προσωπικά είδα ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, χωρίς ένταση, χωρίς ιδιαίτερο πάθος.

Νομίζω ότι σε αυτή την ομάδα προέχει πάνω απ’ όλα η εσωτερική ηρεμία, να αντιληφθούμε όλοι ότι κάτι που μόλις έφυγε και δεν ξανάρχεται και το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι εμείς οι ίδιοι, μόνοι μας, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σεβόμαστε τους ίδιους μας τους εαυτούς, για να μπορούμε μετά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα συζητήσουμε με τα παιδιά, γιατί είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, που μας δυσαρεστεί όλους.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φεύγουμε χωρίς να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για διάφορους λόγους. Και πάλι τα καλύτερα στον συνάδελφο, κάνει εξαιρετική δουλειά, εξαιρετική χρονιά και καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards