Ούτε θετικά ούτε αρνητικά αποτιμάται το 0-0

Χανιά | 1 Μαρτίου 2016, 15:29

Προσπάθεια το βάρος να πέσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνεται στον Κισσαμικό μία ημέρα μετά την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Το 0-0 δεν αποτιμάται ούτε θετικά ούτε αρνητικά για την ομάδα του Καστελίου, στις τάξεις της οποίας δεν κρύβουν ότι έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου το σχετικό σχόλιο που έκανε μετά το παιχνίδι ο Σπύρος Μπαξεβάνος ο οποίος έδωσε μάλιστα συγχαρητήρια στους παίκτες του που κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν “φορτώθηκαν” με κάρτες, όταν εξέφραζαν τις διαμαρτυρίες τους για κάποια σφυρίγματα του Σταυρουλάκη.

Από εκεί και πέρα, στον Κισσαμικό παραδέχονται ότι στο β’ ημίχρονο, ο Α.Ο. Χανιά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ.

Σημασία έχει ότι ο Κισσαμικός κέρδισε τον 4ο βαθμό του στα τελευταία δύο παιχνίδια που έδωσε στο Μάλεμε και είναι πλέον στους 30 ρίχνοντας το βάρος του στη συνέχεια. Μια συνέχεια, που τον βρίσκει το Σάββατο να επισκέπτεται τη δύσκολη έδρα του Μενιδίου για να παίξει απέναντι στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο και μοιράζεται την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.   

Estrella
/psiloritischania