Ως… φαβορί στη Μυτιλήνη – Σέντρα στις 5

Χανιά | 12 Μαΐου 2017, 13:09

Σε μια από τις τελευταίες εκτός έδρας αποστολές του στο φετινό πρωτάθλημα ο Α.Ο. Χανιά τίθεται αντιμέτωπος στις 5 το απόγευμα στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για νίκη κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που ουσιαστικά δεν ελπίζει σε τίποτα εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών που απομένουν.

Ο ΑΟΧ έχει σφραγίσει την παραμονή του, παρόλα αυτά η νίκη θα τον φέρει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ουσιαστικά, οι παίκτες του Παντέλη παίζουν χωρίς άγχος με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημειώνεται βέβαια ότι υπήρξε μία μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή μέχρι να καταφέρει να φτάσει στη Λέσβο, παίρνοντας δύο καράβια αρχικά από τα Χανιά και στη συνέχεια από τον Πειραιά. Ανάλογη επίσης ταλαιπωρία θα υποστεί η αποστολή και για την επιστροφή στη βάση της…

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Παντέλης υπολογίζει σε 18 παίκτες, που είναι οι εξής: Αθανασίου, Λάλι, Ζέρης, Τουγλής, Μηλιώτης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Τσουκάνης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αφράτης, Κοζάκης, Μούδιος, Αποστολόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Ρούνεϊ, Σταματής.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής), βοηθοί οι Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής) και Νυδριώτης (Αθηνών) και 4ος ο Κάτοικος (Αθηνών). 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania