Στο 81ο λεπτό τα Χανιά κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Καπνίδη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Κουντουρά. Λίγο αργότερα, στο 83’, η Καλλιθέα πέτυχε το γκολ που της έδωσε τη νίκη με 2-1.
Η τηλεοπτική μετάδοση από το sportal.gr καλύφθηκε μόνο από μία κάμερα και παγώνοντας την εικόνα της φάσης δεν προκύπτει με σαφήνεια εάν υπάρχει παράβαση. Αντίθετα, στη στιγμή που ο Κουτρουμπής κάνει την κεφαλιά-πάσα προς τον Καπνίδη, φαίνεται να υπάρχουν δύο παίκτες της Καλλιθέας που βρίσκονται είτε στην ίδια ευθεία είτε καλύπτουν τον επιθετικό των Χανίων. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, που βρίσκεται δίπλα στον Καπνίδη, είναι ο Ντεντάκης.

Σε περίπτωση που η υπόδειξη του δεύτερου βοηθού αποδειχθεί λανθασμένη, τότε προκύπτει ζήτημα αλλοίωσης αποτελέσματος! Αν το γκολ μετρούσε, τα Χανιά θα έπαιρναν προβάδισμα με 2-1, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το γκολ της Καλλιθέας που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Η συγκεκριμένη φάση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και σε βαθμολογικό επίπεδο. Σε ενδεχόμενη νίκη των Χανίων η διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας θα μειωνόταν στους τέσσερις βαθμούς, ενώ μετά το αποτέλεσμα η απόσταση φτάνει στους δέκα, καθιστώντας πλέον εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία.









