Ολυμπιακός: Ανακατωσούρα στους ποδοσφαιριστές μας προκάλεσε ο Ζαχαριάδης

Αντίπαλοι Πλατανιά | 1 Απριλίου 2017, 23:03

Παράπονα από τη διαιτησία του Ζαχαριάδη στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά εκφράζει η διοίκηση του Ολυμπιακού εστιάζοντας στη φάση του πέναλτι, με την οποία η Χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ.

Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάλυση του αγώνα με τον Πλατανιά, στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη διαιτησία:

«Ιδιαίτερη “ανακατωσούρα” στο ματς, ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, προκάλεσε με ορισμένες αποφάσεις του, ο διαιτητής Ζαχαριάδης, από τη Μακεδονία.

Ακόμη και στο πέναλτι, το οποίο υπέδειξε στο τέλος του πρώτου μέρους, εις βάρος του Ολυμπιακού, ο Φιγκέιρας κάνει κίνηση να γυρίσει την πλάτη του και να προστατευτεί.

Δεν βλέπει την μπάλα, το χέρι του δεν είναι προτεταμένο και η μπάλα χτυπάει σε αυτό περισσότερο λόγω κοντινής απόστασης, από την προσπάθεια του παίκτη του Πλατανιά.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης πήρε τη… βοήθεια του επόπτη και του τέταρτου, αφού αρχικά είχε υποδείξει κόρνερ, μη βλέποντας παράβαση, στην προσπάθεια του δεξιού μπακ του Ολυμπιακού.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad