Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του (προσωρινού) φωτισμού στο στάδιο Χανίων

Σπορ 12 Νοεμβρίου 2022, 20:24

Για την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού στο Εθνικό στάδιο Χανίων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις για τις λάμπες led που είναι να τοποθετηθούν στους μεγάλους πυλώνες ενημερώνει η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

KTEO Κρήτης

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες ανήλθαν στο ποσό των 20.000 ευρώ. Η λύση αυτή προκρίθηκε εωσότου προχωρήσουν οι εξελίξεις οι οποίες αναμένονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εν αναμονή των εξελίξεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον φωτισμό με λάμπες led και την συντήρηση των πυλώνων του Εθνικού Σταδίου Χανίων, δεν θα μπορούσαν οι σύλλογοι και οι χρήστες της εγκατάστασης να προπονούνται στο… σκοτάδι.

Το προηγούμενο διάστημα ο προσωρινός φωτισμός που υπήρχε κάλυψε τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν, ωστόσο ήρθε η ώρα που έπρεπε να απομακρυνθεί.

Η Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων προχώρησε στην τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων περιμετρικά του σταδίου, αλλά και σε ύψος περί το ήμισυ των πυλώνων, προκειμένου να φωτιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο χώρος, μέχρι να υπάρξουν νεότερα για τον μόνιμο φωτισμό (πυλώνες).

Μέλημα ήταν από την πρώτη στιγμή να μην υπάρξει έστω και μία ημέρα που να μην έχει τη δυνατότητα ο αθλητικός κόσμος της πόλης μας να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση κατά τις βραδινές ώρες.

Οι εργασίες ύψους 20.000 ευρώ ολοκληρώθηκαν και ευελπιστούμε πλέον να δοθεί άμεσα το “πράσινο” φως και για την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων led στους πυλώνες, ώστε να φωτιστεί το Εθνικό μας Στάδιο όπως του αξίζει.

manolikakis

Rabona ad