Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΟΚ

Α.Ο.Κ. Χανιά | 18 Ιανουαρίου 2017, 0:55

Με τον Ματθαίο Γκιούλη να απουσιάζει λόγω υψηλού πυρετού ο ΑΟΚ Χανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι της Τετάρτης με τον Κύδωνα.

Kritiko Ergastiri

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟΚ για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής:

Με χαλαρή προπόνηση την Τρίτη (17/1) στο κλειστό Κλαδισού ολοκλήρωσε ο Α.Ο.Κ.Χανιά την προετοιμασία του για το μεγάλο χανιώτικο ντέρμπι, απέναντι στον Κύδωνα Χανίων (Τετάρτη, 20:30 ΕΑΚ Χανίων). Οι παίκτες έκαναν τακτική, σουτ και έπαιξαν για λίγη ώρα, διπλό. Στη συνέχεια ο προπονητής Δημήτρης Ροδάς μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους τη σημασία του αγώνα με τον Κύδωνα Χανίων.

Να σημειωθεί ότι από την προπόνηση απουσίαζε ο Ματθαίος Γκιούλης που είχε υψηλό πυρετό, λόγω ίωσης.

Στο τέλος της προπόνησης κέρασε γλυκά ο εορτάζων Αντώνης Βουρβαχάκης, ο οποίος δέχτηκε τις ευχές συμπαικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων.

 

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad