Όλα ρευστά στον ΑΟΧ!

Α.Ο. Χανιά | 8 Ιανουαρίου 2016, 17:15

Περίοδο όπου τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο διανύει τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Α.Ο.Χανιά. Όλα είναι ρευστά σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τόσο σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, όσο και σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο! Μπορεί οι Λίτα, Ρίκα, Μπλάζιτς κτλ., να θεωρούνται ή να θεωρούνταν ότι δεν υπολογίζονται, ωστόσο, η παρουσία των δύο πρώτων ειδικά, στο ματς με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αυτή τη στιγμή.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις μεταγραφές. Παίκτες έρχονται, παίκτες φεύγουν, αλλά τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί επί της παρούσης. Ο Γιώργος Λυρώνης είπε στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι βρίσκονται στα Χανιά δύο παίκτες που αναμένεται να υπογράψουν, αλλά ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Όλα τα παραπάνω, όπως είναι εύλογο, εξαρτώνται άμεσα από τις διοικητικές εξελίξεις. Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (11/1) θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Οι πληροφορίες μας, λένε ότι οι διεργασίες για τη δημιουργία μιας σταθερής διοίκησης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και …εκπλήξεις! 

Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης λοιπόν… Νωρίτερα, ο ΑΟΧ θέλει το θετικό αποτέλεσμα στα Περιβόλια, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad