Όλα έτοιμα για το 15ο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «Minoas Cup»

Σπορ 22 Ιουλίου 2022, 18:59

Ο αθλητικός σύλλογος πυγμαχίας «Μίνωας» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνει το 15ο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «Minoas Cup».

KTEO Κρήτης

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 70 (και πλέον) αθλητές από την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Σουηδία και την Κύπρο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από το Σάββατο (23/07) έως και τη Δευτέρα (25 Ιουλίου) στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης (Άγιος Μηνάς) στο Ηράκλειο, με ώρα έναρξης στις επτά το απόγευμα (19:00).

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, οι προπονητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας Ανδρέας Γιαννακόπουλος – Νίκος Πλέας, η πρωταθλήτρια Ευρώπης νεανίδων Αντωνία Γιαννακοπούλου και ο πρωταθλητής πυγμάχος νέων Γιώργος Πλέας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη για την διοργάνωση τους εκπροσώπους της Εθνικής μας ομάδας όπως επίσης τους νεαρούς πυγμάχους (Αντωνία Γιαννακοπούλου και Γιώργο Πλέα) στους οποίους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

Mavridakis
manolikakis
Monk Xmas

Rabona ad