Οι τρεις Χανιώτες της… Λεμεσού μιλάνε στο athlitiko.gr! (video)

Face Control | 8 Νοεμβρίου 2016, 16:32

Ταξίδι στην Κύπρο για χάρη των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούν επάξια το Χανιώτικο ποδόσφαιρο στη Μεγαλόνησο έκανε πριν λίγες ημέρες το athlitiko.gr.

Στην όμορφη Λεμεσό μένουν και αγωνίζονται σε ομάδες της περιοχής ο Ντίνος Πάγκαλος, ο Στέφανος Μαρτσάκης και ο Βασίλης Σκούρτης. Ο πρώτος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Κύπρο με την ΑΕ Ζακακίου και το όνομά του ακούγεται ήδη για μεταγραφή σε μία από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Ο Σκούρτης θεωρείται βασικό στέλεχος στον Άρη Λεμεσού, ενώ ο συμπαίκτης του Στέφανος Μαρτσάκης δουλεύει σκληρά για να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

pagalos martsakis1

Στη γραφική μαρίνα της Λεμεσού είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για αρκετή ώρα με τους Πάγκαλο και Μαρτσάκη, ενώ λόγω κάποιων υποχρεώσεων που είχε ο Σκούρτης δεν κατέστη δυνατόν να είναι στο ραντεβού. Παρ’ όλα αυτά παραχώρησε κι αυτός συνέντευξη στο athlitiko.gr.

Pagalos

martsakis

Ο Πάγκαλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, ενώ και ο Μαρτσάκης αναφέρθηκε στις ιδανικές συνθήκες που υπάρχουν για κάποιον ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Το βίντεο της συνέντευξης του Ντίνου Πάγκαλου:

Το βίντεο της συνέντευξης του Στέφανου Μαρτσάκη

Σκούρτης: Έψαχνα μία ομάδα που θα νιώθω σημαντικός

skourtis goal3

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο, τα μελλοντικά του σχέδια και αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα μίλησε στο athlitiko.gr ο Βασίλης Σκούρτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο: Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την Κύπρο και τη Λεμεσό είναι πολύ θετικές. Είναι μία πανέμορφη πόλη, με πολύ καλούς ανθρώπους και ήδη νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία σου στον Άρη και γενικότερα από την επιλογή του να αγωνιστεί στην Κύπρο: Μετά τον Αστέρα και την Ξάνθη έψαχνα μια ομάδα  που θα νιώθω σημαντικός και θα στηρίζονται σε μένα. Εδώ μου το παρέχουν αυτό. Όσο για την προσωπική παρουσία μου στην ομάδα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνω αλλά όχι τόσο από τα επιτεύγματα που έχω μέχρι τώρα.

Για τις διαφορές και τις ομοιότητες που έχει το κυπριακό πρωτάθλημα με το ελληνικό: Λίγες διαφορές υπάρχουν, αν εξαιρέσεις τα γήπεδα (στην Κύπρο είναι πολύ καλύτερα) στην Ελλάδα το επίπεδο είναι καλύτερο αλλά και εδώ όσο πάει και ανεβαίνει το ποδόσφαιρο.

Για το αν βρίσκεται εκτός γηπέδων και κάνει παρέα με τα άλλα παιδιά από τα Χανιά που παίζουν σε ομάδες της Κύπρου: Ο καθένας έχει τις παρέες του και την οικογένειά του όμως κάνουμε αρκετή παρέα εντός ομάδας.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία και από το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα γι’ αυτόν: Ίσως θα μπορούσα να είμαι σε μεγαλύτερη ομάδα, ίσως όχι… Έχω μάθει να είμαι ευγνώμων με αυτά που έχω και κάθε μέρα να παλεύω για το καλύτερο.

Για τα μελλοντικά του σχέδια. Αν θα τον ενδιέφερε η παραμονή του στην Κύπρο ή θα εξέταζε κάποια πρόταση για επιστροφή στην Ελλάδα: Σίγουρα έχω φιλοδοξίες… Σκέφτομαι τον Άρη σαν ένα σκαλοπάτι για κάπου παραπάνω. Θα ήθελα να γυρίσω Ελλάδα αλλά επίσης δεν θα έλεγα όχι σε πρόταση από κάποια μεγάλη ομάδα στην Κύπρο.

Για τη ζωή στην Κύπρο και για το αν είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει: Οι συνθήκες εδώ είναι φανταστικές. Μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ζωής απλά κάνοντας μια βόλτα με τον σκύλο σου. Ωραία πεζοδρόμια, δρόμοι… Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τα έχουμε αυτά.

*Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πάρη Ροτοκλή (πρώην προπονητή της Κ19 του Κισσαμικού) -και τη σύζυγό του Ντόλα- για την άψογη φιλοξενία και για τη σημαντική του βοήθεια στην πραγματοποίηση των συνεντεύξεων 

Επιμέλεια-Αποστολή στην Κύπρο: Λευτέρης Αντωνακάκης

karta antonis garden