«Ενας παίκτης με ιδιαίτερο και εκκεντρικό ταπεραμέντο που χαίρεται έντονα, στενοχωριέται έντονα, δένεται έντονα και γενικά ζει έντονα όλες τις φάσεις του αγώνα», όπως σημειώνει η ομάδα του.
Ο Ιλόκα είναι ο επόμενος ουσιαστικά ποδοσφαιριστής που απαντά στο ερωτηματολόγιο της Αναγέννησης Ιεράπετρας.
Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα.
O Obinna Iloka είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του σωματείου μας, ένα εξαιρετικό ταλέντο, που μαγεύει τους πάντες με τα κόλπα του και τις εκπληκτικές τους φάσεις, ένας παίκτης που βλέπει από ψηλά τον κόσμο, από το 1,97 ύψος του. Ένας παίκτης με ιδιαίτερο και εκκεντρικό ταμπεραμέντο που χαίρεται έντονα, στενοχωριέται έντονα, δένεται έντονα και γενικά ζει έντονα όλες τις φάσεις του αγώνα. Ένας παίκτης που βλέπει το παιχνίδι με μυαλό και τακτική. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα γήπεδα του νησιού μας, και να βρίσκεται στους πρώτους σκόρερ του Κρητικού Ομίλου. Οι δυνατότητες του παίκτη μας και το ταλέντο, του έχουν κάνει πολλούς να παραμιλούν για εκείνον και να είναι ο φόβος της αντίπαλης άμυνας σε κάθε παιχνίδι. Ένα παιδί με εμπειρία σε μεγάλες ομάδες της Αμερικής, Γαλλίας και Ελλάδας, αποκαλύπτεται στο site μας και απαντάει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.
Γιατί ποδόσφαιρο; Ποιος ή τι σε ενέπνευσε;
Προερχόμενος από μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, για μένα ήταν μια απόδραση από όλα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Ο μπαμπάς μου και ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι η έμπνευσή μου. Μου μεταλαμπάδευσαν τη φλόγα που είχαν, από το σημείο που έφυγαν από το χώρο. Δεν είχαν την ευκαιρία να παρατείνουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, λόγω τραυματισμών.
Καλύτερη και χειρότερη στιγμή στη καριέρα σου;
Καλύτερη η κατάκτηση του πρώτου μου πρωταθλήματος με τον Ιαλυσό Ρόδου. Χειρότερη οι τελευταίοι μήνες που διανύουμε και δεν μπορώ να παίξω μπάλα.
Μια λέξη που σε χαρακτηρίζει;
Ταπεινότητα.
Δικό σου γούρι;
Η προσωπικότητά μου.
Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο – Χόμπι;
Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση.
Τι σε εκνευρίζει και τι σε ηρεμεί;
Με εκνευρίζουν και δεν αντέχω τους ψεύτες, τους τεμπέληδες και τους άπιστους ανθρώπους, αλλά και τους ανθρώπους που μιλούν άσχημα για τους άλλους. Με χαλαρώνει η μουσική και το ποδόσφαιρο.
Αγαπημένο μέρος;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου, το χορτάρι.
Αγαπημένη ομάδα;
Τσέλσι.
Αγαπημένο φαγητό;
Ρύζι με κοτόπουλο και ζυμαρικά.
Αγαπημένο χρώμα;
Μπλε.
Αγαπημένα πρόσωπα;
Η οικογένεια μου είναι ο κόσμος μου.
Αγαπημένο τραγούδι;
J.Cole – Love Yourz, Pop smoke – Mood swing, King Von – Crazy stories.
Αγαπημένη εκπομπή;
Lucifer and Vampire diaries at the moment.
Αναγέννηση;
Αποφασισμένη.








