Για τρίτη σεζόν θα αγωνίζονται στους “πράσινους” της Νεάπολης Θεσσαλονίκης οι Στέφανος Γουναρίδης και Σπύρος Σαραγιώτης.
Οι ανακοινώσεις:
Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη!
Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποτελεί την βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων» την τελευταία διετία, συμβάλλοντας στην άνοδο (2021/22) αλλά και στην παραμονή (2022/23) του συλλόγου στην Super League 2, δουλεύοντας και τις δύο σεζόν μαζί με τους ομοθεσίτες του και υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Νούλη Σιαμίδη.
Στην περυσινή σεζόν, ο Γουναρίδης κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές (22 στην Super League 2 και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας), διατηρώντας 10 φορές ανέπαφη την εστία του!
Με την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Στέφανος Γουναρίδης καθιστά τον Μακεδονικό την μόνη ομάδα στην έως τώρα καριέρα του όπου η θητεία του πρόκειται να ξεπεράσει την διετία!
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέφανο μία ακόμη υγιή και πετυχημένη σεζόν στα πράσινα!
Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Σαραγιώτη!
Ο 28χρονος αμυντικός έφτασε με τους «πράσινους» στο υψηλότερο επίπεδο της καριέρας του, υπογράφοντας το καλοκαίρι του 2021, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Super League 2 και ανανεώνοντας, για πρώτη φορά ως επαγγελματίας πια, την συνεργασία του με τον σύλλογο.
Βασικό στέλεχος της περυσινής ομάδας, ο Σαραγιώτης κατέγραψε 26 συμμετοχές (25 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, συνολικά 2177 λεπτά), βοηθώντας να διατηρηθεί 10 φορές ανέπαφη η εστία του Μακεδονικού. Ο κεντρικός αμυντικός από την Περαία είχε, μάλιστα, την τιμή να σταθεί στο πλευρό του πολύπειρου Χρήστου Λισγάρα, από τον οποίο πήρε χρήσιμα μαθήματα βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του μέσα από καθημερινή δουλειά.
Με την υπογραφή της ανανέωσης, ο Σαραγιώτης ουσιαστικά υπογράφει για πρώτη φορά στην καριέρα του την παραμονή του σε ένα σύλλογο πέραν της διετίας!
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Σπύρο υγεία και συνέχεια των επιτυχιών στην πολύχρονη θητεία του στον ιστορικό Μακεδονικό!







