Οι προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 21 Ιουλίου 2017, 15:03

Τις υπηρεσίες τους στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες) θα συνεχίσουν να προσφέρουν οι Στέφανος Βασιλομιχελάκης, Γιώργος Παϊζάκης, Γιώργος Ντενεκτζής και Νώντας Μπερεδάκης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή.

Ο Βασιλομιχελάκης (απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας) θα έχει επιπλέον τον ρόλο του γυμναστή όλων των τμημάτων, ενώ ο Μπερεδάκης που είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας θα αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους προπονητές Βασιλομιχελάκη Στέφανο (ΤΕΦΑΑ-UEFA B’), Παϊζάκη Γιώργο (UEFA B’), Ντενεκετζή Γιώργο (UEFA C’) και Μπερεδάκη Νώντα (UEFA C’). Ο Στέφανος Βασιλομιχελάκης, ο οποίος είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας, αναλαμβάνει επιπλέον το ρόλο του Γυμναστή όλων των τμημάτων. Ο Νώντας Μπερεδάκης, από τη φετινή χρονιά αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας μας, για να μεταδώσει τις γνώσεις της θέσης που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής στους νεαρούς μας τερματοφύλακες. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη, σίγουροι πως θα συνεχίσουν την επιτυχημένη παρουσία τους στο Ακρωτήρι, με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά μας.

 

karta antonis garden