Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή

Χανιά | 21 Νοεμβρίου 2022, 10:35

Με τις όποιες εξελίξεις θα μπορούσαν να σημειωθούν, ξεκινά αυτή η εβδομάδα στα Χανιά. Αυτή τη στιγμή πρακτικά δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή.

/Bella Pizza

Με τα Χανιά να έχουν απευθύνει ουσιαστικά προτάσεις σε εν δυνάμει προπονητές της Super League, οι επιλογές αυτή τη στιγμή που υπάρχουν για τα Χανιά δείχνουν πρακτικά περιορισμένες. Τα Χανιά, όπως πρώτο το athlitiko έγραψε, είναι αλήθεια ότι είχαν στην ατζέντα τους τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος ουσιαστικά αποτελούσε την πρώτη επιλογή μετά την αδυναμία του Γιάννη Ταουσιάνη, ωστόσο το έδαφος αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετά ώριμο προκειμένου ο Χανιώτης στην καταγωγή τεχνικός να πει το «ναι»…

Ετσι, μένει να φανεί τώρα προς τα πού τα Χανιά προσανατολίζονται για την θέση του προπονητή. Δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καλαμάτα την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας να έχουν ξανά ο Σταύρος Λαμπράκης με τον Νίκο Μαναρώλη με δεδομένο κιόλας ότι η ομάδα απέδωσε ένα καλό πρόσωπο στο παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα το χειρίζεται προσεκτικά ο Γιώργος Βρέντζος και μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Αλλωστε ο ίδιος έχει προαναγγείλει ότι η προπονητολογία θα “έτρεχε” μετά το ματς στο Ρέθυμνο.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad