Οι δηλώσεις από το Φίλιππος – ΟΦΗ

Βόλεϊ 26 Μαρτίου 2021, 23:43

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο Γιάννη Ρουμελιωτάκης εκπροσώπησαν την Κρητική ομάδα στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

KTEO Κρήτης

Αναλυτικά οι δηλώσεις και από τα δύο “στρατόπεδα” που ακολούθησαν μετά τη νίκη της ομάδας της Βέροιας στο κλειστό της Νέας Σμύρνης…

Γιάννη Ρουμελιωτάκης (ακραίος ΟΦΗ): «Στοχεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Είναι δύσκολο για εμάς τους αθλητές με το σταμάτα, ξεκίνα. Από εκεί και πέρα δεν δικαιολογούμε τους εαυτούς μας, παίζουμε και το ευχαριστιόμαστε.

Αυτό θέλουμε και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο. Ήμασταν εκτός ρυθμού σήμερα, η Βέροια έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα και είχε μελετήσει καλά το ματς. Ανακάμψαμε κάποια στιγμή, αλλά ήθελε κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε περισσότερο διάρκεια φέτος στα παιχνίδια για να πάρουμε καλύτερη βαθμολογία.»

Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος ΤΑΑ ΟΦΗ): «Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Μας χτύπησε και ο κορωνοϊός όπως όλες τις ομάδες και είχαμε απουσίες και τραυματισμούς. Σήμερα έλειπε ο Ντράγκο ο κεντρικός. Βλέπουμε κάθε παιχνίδια ξεχωριστά και θέλουμε να βελτιωθεί με κάποια νίκη η ψυχολογία των παιδιών.

Τα παιχνίδια αυτά που πρέπει να γίνουν είναι για εμάς σημαντικά για τους αθλητές και να δείξουν ποιοι μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν στον Ο.Φ.Η. του χρόνου. Είναι σημαντικό να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο του χρόνου.»

Σωκράτης Τζιουμάκας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Δεν ήμασταν και σήμερα πλήρης, μας έλειπαν δύο παίκτες. Παίξαμε πολύ καλύτερα όμως, ειδικά για δύο σετ. Δίκαια χάσαμε το τρίτο σετ αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Τα πλέι άουτ είναι ευκαιρία να παίξουν περισσότερο και οι αθλητές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα κάνουμε ροτέισον.»

Κέβιν Φερέλ (κεντρικός Φιλίππου Βέροιας): «Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια θέλουμε να μείνουμε υγιείς. Το πλάνο είναι να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ και παίζουμε πάντα για τη νίκη.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad