Οι δηλώσεις από Ρουμπελάκη και Μασλαρινό

ΟΑΧ | 25 Οκτωβρίου 2020, 23:10

Τη μεγάλη ικανοποίηση για τη συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτριες του εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Ρουμπελάκης. Από την άλλη, λιτή ήταν η τοποθέτηση του Βασίλη Μασλαρινού.

KTEO Κρήτης

Διαφορετικά τα συναισθήματα για τους δύο προπονητές, προφανώς ικανοποιημένος αυτός του ΟΑΧ, λυπημένος και προβληματισμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ…

«Νομίζω ότι είναι το πρώτο παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα στα Χανιά όπου τα κορίτσια μπήκαν απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο τόσο συγκεντρωμένες παραπάνω και απ’ αυτό που ζητάγαμε», τόνισε στην αρχή των δηλώσεων του ο Ρουμπελάκης. «Το παιχνίδι κρίθηκε στο α’ ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο ροτέισον. Ξέραμε ότι το κλειδί του ΠΑΟΚ είναι το γρήγορο παιχνίδι, ότι παίζει με ταχύτητα και πιεστικά. Είμαστε κι εμείς, όμως, πολύ αθλητική ομάδα, θέλουμε να παίζουμε γρήγορα και πιεστικά. Πήγαμε να παίξουμε με το ίδιο στυλ, που παίζει ο ΠΑΟΚ και νομίζω ήμασταν καλύτεροι και γι’ αυτό το λόγο κερδίσαμε εύκολα. Επαιξαν παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είδαμε σε τι κατάσταση βρίσκονται γιατί θα τα χρειαστούμε στη συνέχεια και όχι μόνο σε παιχνίδια που μπορεί να είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά ανά πάσα ώρα. Οπότε, ήταν ένα καλό τεστ για μας, να δούμε την ομάδα. Νομίζω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά σε πολύ μεγάλο βαθμό, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Κάθε εβδομάδα ανακαλύπτουμε την ομάδα μας, θεωρώ ότι μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι και όσο πάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», ήταν οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΟΑΧ.

Από την άλλη, ο Μασλαρινός ο οποίος υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι το όνομα του “έπαιξε” για τον πάγκο του ΟΑΧ αντί του Νανάκου είπε τα εξής:

«Ηρθαμε με πολλές απουσίες, έχοντας διαθέσιμες 8 παίκτριες, παρ’ όλα αυτά είχαμε πίστη στο παιχνίδι. Τα Χανιά μπήκαν πολύ δυνατά, εμείς σε κάποια φάση ήμασταν πίσω σε όλα και έτσι έφυγε το ματς… Κάναμε την προσπάθεια μας ώστε τουλάχιστον να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι, δεν είναι μόνο η νίκη ή η ήττα. Είμαστε μια νέα ομάδα με νεαρά παιδιά. Συνεχίζουμε, κρατάμε ό,τι μπορέσαμε να διορθώσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Rabona ad