Αναγνώρισε τον ΟΑΧ ο κόουτς του ΠΑΟΚ – Οι δηλώσεις από Κλαδισό

ΟΑΧ | 16 Οκτωβρίου 2021, 21:50

Το καπέλο στον ΟΑΧ, τον οποίο χαρακτήρισε καλή ομάδα με καλές ξένες παίκτριες έβγαλε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

KTEO Κρήτης

Ο Κώστας Κεραμιδάς παρουσιάστηκε ανακουφισμένος στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τη νίκη της ομάδας του την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Στον αντίποδα ο Θάνος Σόφτσης στάθηκε για τον ΟΑΧ στο γεγονός της απειρίας που όπως είπε, έχουν κάποιες παίκτριες του από την Α1 ενώ ενδιαφέρον είχε η επισήμανσή του, λέγοντας όταν έκανε αναφορά στις ξένες πως δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον κ. Κεραμιδά ήταν οι εξής: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Καταρχάς, είναι 1η αγωνιστική και οι ομάδες δε γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και δεν έχουμε βρει τι ψάχνει η κάθε ομάδα και τι ακριβώς θέλει. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο θεωρώ ότι μάλλον επαναπαυτήκαμε σε αυτά που είχαμε κερδίσει μέχρι εκείνο το σημείο. Ενώ κάναμε προσπάθεια όλο το σταφ να εξηγήσουμε στα κορίτσια πως η ομάδα των Χανίων είναι εξαιρετική και οι τέσσερις ξένες παίκτριες είναι πάρα πολύ καλές, παρά ταύτα δεν κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και η κακή επίθεση μας επηρέασε κάποια στιγμή και την άμυνα, όπου αυτή προστατεύαμε μέχρι εκείνο το σημείο. Θέλω να πω πάντως ότι δίκαια κερδίσαμε, γενικά ήμασταν σε όλο το παιχνίδι καλύτεροι, τα Χανιά είχαν όμως πολύ καλή αντίδραση, έπαιξαν πολύ καλά και έγινε τουλάχιστον ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Θάνος Σόφτσης τόνισε με τη σειρά του στη συνέχεια τα εξής: «Θα ξεκινήσω, λέγοντας πάνω απ’ όλα ότι η ομάδα μας είναι καινούργια. Αυτή τη στιγμή παίζουν παιδιά, τα οποία δεν έχουν ξαναπαίξει στην Α1 και προσπαθούμε να τους δώσουμε ρόλους, που δεν έχουν συνηθίσει, δεν έχουν την εμπειρία και δεν μπορούν να το καταλάβουν παρά μόνο μετά μέσα από το βίντεο. Σε κάποιες κοπέλες έδωσα συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασαν. Το δεύτερο είναι ότι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με τις ψηλές, με τις ξένες και δεν ξέρω εάν θα κάνουμε και κάποιες αλλαγές… Επομένως, υπάρχει μια ανισορροπία σε αυτό το επίπεδο. Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με την εμπειρία του ΠΑΟΚ. Εάν δείτε τα στατιστικά είμαστε σχεδόν στα ίδια εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο όπου αντιδράσαμε πολύ λάθος ειδικά στα τρίποντα της Καρλάφτη όπου είπαμε να τα “ματσάρουμε”, αλλά ξεχαστήκαμε γιατί δεν υπήρχε συγκέντρωση και ειδικά από τις ξένες που δε γνωρίζουν το πρωτάθλημα. Από ‘κει και πέρα υπήρχε και η δημιουργία του ΠΑΟΚ με 22 ασίστ ενώ εμείς είχαμε 10, ειδικά της Παυλόπουλου που στο τέλος έκανε και τη διαφορά. Ολο το παιχνίδι ήταν εκεί. Θεωρώ ότι κλειδώσαμε αρκετά καλά αμυντικά, αυτό δεν το περίμενε ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε τις ζώνες μας και match up, η ψηλή (Λόγκαν) δεν πήρε προσπάθειες όπως είχε συνηθίσει στα προηγούμενα ματς παρά μόνο με επιθετικά ριμπάουντ. Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μέσα από το πικ εν ρολ, πήραν εκρηκτικά τρίποντα και κάποιες φάσεις στο τέλος με τα επιθετικά ριμπάουντ της ψηλής. Θεωρώ πως ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, έτσι όπως το περίμενα. Δεν περίμενα να κλείσουμε τόσο εύκολα τη διαφορά, θεωρώ ότι κόλλησε ο ΠΑΟΚ σ’ εκείνο το σημείο και εάν στο τέλος οι παγίδες και κάποιες περιστροφές ήταν ακόμα καλύτερες -είχαν κουραστεί φυσικά και τα παιδιά- θα είχαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ενα κλέψιμο, ίσως και το τελευταίο σφύριγμα δεν ξέρω εάν η κατοχή της μπάλας ήταν δικιά μας ή όχι… Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την ανατροπή και θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι μας έλειπαν δύο βασικά στελέχη, η Σαλιάι που έπαθε γαστρεντερίτιδα, η Παπαδάκη που επίσης έπαθε γαστρεντερίτιδα ενώ η Λόγκαν ήταν επίσης με γαστρεντερίτιδα και έπαιξε. Ε, τι άλλο να πούμε…», κατέληξε ο τεχνικός του ΟΑΧ.

Rabona ad