Οι Blue Boys μίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή

Α.Ο. Χανιά | 20 Ιανουαρίου 2016, 23:10

Αντιπροσωπεία των Blue Boys επισκέφτηκε την Τετάρτη (20/1) το προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς και μίλησαν με τους αρχηγούς της ομάδας τους, του Α.Ο.Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Blue Boys μίλησαν με τους δύο αρχηγούς του Α.Ο.Χανιά Μπάμπη Μπριλάκη και Τάσο Παγώνη όπου τους εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, ρωτώντας τους τι μέλλει γενέσθαι και κατά πόσον είναι εφικτό ο ΑΟΧ να ξαναβρεί το δρόμο του. Η συζήτηση των Blue Boys με τους παίκτες της ομάδας ήταν άκρως εποικοδομητική και τρόπον τινά, δόθηκε το στίγμα για τη συνέχεια.

Στη συνέχεια, οι παίκτες συνομίλησαν και με τον τεχνικό του ΑΟΧ Γιώργο Λυρώνη. Η αλήθεια είναι ότι στους φιλάθλους της ομάδας επικρατεί η άποψη ότι ο Γιώργος Λυρώνης είναι ένας φιλότιμος προπονητής, ο οποίος όμως δεν διαθέτει την εμπειρία και ενδεχομένως, την τεχνογνωσία για επίπεδο Β’ Εθνικής και αυτό είναι που τους ανησυχεί. 

Σε κάθε περίπτωση, το ματς με την Λάρισα μπορεί, τρόπον τινά, να θεωρηθεί κομβικής σημασίας, αφού ενδεχόμενη νέα ήττα, να επιφέρει διάφορες αναταράξεις στο αγωνιστικό τμήμα.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad