Οι αποφάσεις για το ματς με τον Κρ. Αστέρα

Φωστήρας Κρητικός Αστέρας | 9 Φεβρουαρίου 2016, 0:32

Το Δ.Σ. του Φωστήρα κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χανίων, για τα όσα αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα Φωστήρας Αγ. Σαράντα-Κρ. Αστέρας.

Ο ποδοσφαιριστής του Κρ. Αστέρα για το φραστικό επεισόδιο που είχε με φιλάθλους των γηπεδούχων τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές (τις εξέτισε με Άρη Βουκολιών στο Κύπελλο και Γρανίτη στο πρωτάθλημα), ενώ στους παίκτες των γηπεδούχων Κουνδουράκης και Φιλιππίδης επιβλήθηκε ποινή 1 αγωνιστικής (δεν παίζουν με Περιβόλια).

Αναλυτικά:

Φ.Α. Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 31-1-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κρ. Αστέρα Σταθάκης Γ. με Α.Δ. 1149138 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού δύο [2] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1β]. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φωστήρα Κουνδουράκης Ν. με Α.Δ. 1319099 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 10 παρ 1αΙ]. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φωστήρα Φιλιππίδης Δ. με Α.Δ. 1331031 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 7 παρ 3]. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Φωστήρα σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

 

karta antonis garden