Κάνοντας το “ταμείο” μέχρι τώρα, γιατί, αν μη τι άλλο, αρχίζει να χάνεται ο… μπούσουλας με όσα γίνονται, οι προσφυγές για τον ΑΟΧ που έχουν τελεσιδικήσει υπέρ των ποδοσφαιριστών, τους οποίους η ομάδα καλείται να αποπληρώσει με πολλές χιλιάδες ευρώ, ανέρχονται στις πέντε.
Το… χορό έχει ανοίξει ο Δεινόπαπας κι έχουν ακολουθήσει Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Αμπατζίδης και Τριανταφυλλίδης. Επίσης, μέσα σ’ όλα υπάρχει η κατάπτωση της εγγυητικής, με το πιστοποιητικό του ΑΟΧ να έχει ανασταλεί με απόφαση της ΕΕΑ και θα πρέπει σύντομα, για να μη γίνει ακόμη πιο ασφυκτικό το πλαίσιο, η ομάδα να καλύψει εκ νέου την εγγυητική με χρήματα που φτάνουν τις 11.000 ευρώ.
Πρόκειται για μια κατάσταση αν μη τι άλλο τραγική… Οι δε υποχρεώσεις που προκύπτουν είναι όλες από την περσινή χρονιά, που σίγουρα κρίνεται ως η πιο επιζήμια για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Η μία προσφυγή διαδέχεται στην κυριολεξία την άλλη και γενικώς ο ΑΟΧ δεν προλαβαίνει στην ουσία να κλείσει τη μία τρύπα και ανοίγει μία καινούργια.
Μια τραγική κατάσταση, με το ζητούμενο για το σωματείο να είναι να μπορέσει να βγει “καθαρό” από αυτή την κατάσταση…
