«Ο Ποσειδώνας ήρθε για να μείνει…»

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 6 Ιουνίου 2016, 23:29

Όταν ο Δημήτρης Ανθούσης ξεκινούσε τις διαδικασίες για την επανίδρυση του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών έπειτα από 18 χρόνια απουσίας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων ίσως να μην περίμενε μέσα σε τόσα λίγα χρόνια τόσα σπουδαία πράγματα από την ομάδα του.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ποσειδώνα πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους με την ομάδα των Καμισιανών-Ραπανιανών, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία.

Μετά τον αγώνα κατάταξης με τη Θύελλα ο νεαρός τεχνικός περιχαρής δήλωσε τα εξής:

«Ο Ποσειδώνας ήρθε για να μείνει και δεν σταματά να χαρίζει υπερηφάνεια και χαρά σε όλους μας. Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και τα λόγια είναι περιττά μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή, προσωπική και συλλογική για όλη την οικογένεια του Ποσειδώνα.  Αισθανόμαστε ευτυχία και ικανοποίηση για την εικόνα, τη διαδρομή και την πορεία της ομάδας μας. Η εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας  για πρώτη φορά στην ιστορία μας είναι μια ιστορική στιγμή για όλους μας και αισθανόμαστε ευτυχία και ικανοποίηση που η προσπάθεια όλων μας γεύτηκε καρπούς και όλοι προσθέσαμε ιστορικές στιγμές στη διαδρομή της ομάδας μας.

Οφείλω σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι τα σημερινά αποτελέσματα της ομάδας μας είναι προϊόν πριν από όλα  συλλογικής προσπάθειας και πολλής δουλειάς, από το διοικητικό συμβούλιο, που δουλεύει σε υγιή και υψηλά επίπεδα έως τους πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μας που έχουν καταβάλει μια σημαντική προσπάθεια φέτος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Το αποτέλεσμα απέναντι στη Θύελλα αποτελεί ήδη παρελθόν, γιορτάζουμε και απολαμβάνουμε τη χαρά της επιτυχίας και από αύριο κοιτάμε μπροστά,  τη συνέχεια,  μια συνέχεια που θα βρει την ομάδα μας στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, όπου πιστεύω ότι με πίστη, αποφασιστικότητα, υπομονή και δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια έτσι ώστε ο Ποσειδώνας να συνεχίσει να δίνει χαρά και περηφάνια στα χωριά μας, στους συγκλονιστικούς φιλάθλους μας, που πραγματικά με κάθε τρόπο δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημαντική αυτή στήριξη και ώθηση που μας δίνουν.

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω  από καρδιάς σύσσωμο το Δ.Σ. που πραγματικά διαθέτουν τα πάντα για την ομάδα και την πρόοδο της.

Ξεχωριστά θέλω αυτήν την ιστορική στιγμή για την ομάδα μας  να την αφιερώσουμε σε όλους όσοι πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς και τη δουλειά μας και στηρίζουν τον αγώνα που κάνουμε για τον Ποσειδώνα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά για όλα όσα πρόσφερε φέτος στην προσπάθεια που κάναμε τον  συνεργάτη μου Καραγιαννάκη Γιάννη, που η παρουσία του έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει μεγάλη ώθηση στο έργο μας. Πραγματικά  κλείνοντας έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι τα καλύτερα έρχονται και σε αυτά ο Ποσειδώνας θα είναι πρωταγωνιστής».

 

Estrella

Rabona ad