Ο Παπαματθαιάκης για την πρεμιέρα με Απόλλωνα

Γ' Εθνική | 8 Σεπτεμβρίου 2023, 14:46

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είναι ακόμη ανέτοιμη, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τονίζει πως ζητούμενο για την Επισκοπή είναι να ξεκινήσει νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ρεθύμνου υποδέχεται την προσεχή Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης” τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ηρακλειώτη τεχνικό να τονίζει τα εξής για το ξεκίνημα των υποχρεώσεων για την ομάδα του:

«Οι πρεμιέρες είναι πάντοτε δύσκολες και ιδιαίτερες. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, οι μικρές προετοιμασίες των ομάδων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και η γρήγορη έναρξη του πρωταθλήματος. Προσωπική μου αίσθηση είναι πως καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη και θα χρειαστούν μερικές αγωνιστικές για να το κάνουν, άρα πολύ σημαντικό γεγονός στο ξεκίνημα παίζει η συγκομιδή βαθμών. Ως Επισκοπή, είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τον τρόπο για να το πετύχουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, να υπάρχει υγεία στα παιδιά και να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα, αντάξιο των προσδοκιών».

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad