Αυτή τη φορά, σειρά πήρε ο Κώστας Καυκαλάς, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του Πανακρωτηριακού ως δανεικός για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα, στην ομάδα του Ακρωτηρίου έχει παραχωρηθεί και ο επίσης 18χρονος Γιώργος Πατεράκης ενώ αυτό το καλοκαίρι μεταπήδησε σε μια άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής, στον Πλατανιά συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βέρδος.
Η ανακοίνωση του Μινώταυρου:
Το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρος ανακοινώνει την παραχώρηση του νεαρού (γεννηθείς το 2008) ποδοσφαιριστή, Κώστα Καυκαλά στο φίλο σωματείο του Πανακρωτηριακού με τη μορφή δανεισμού.
Ο σύλλογος μας συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά να αγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες. Ετσι μετά την περσινή παραχώρηση των Κοκάκη και Καράκη στον Γρανίτη, φέτος παραχωρούμε τον Γιώργο Βέρδο (2008) στον Πλατανιά και τους Γιώργο Πατεράκη (2008) και Κώστα Καυκαλά στον Πανακρωτηριακό.
Με τις ευχές μας σε αθλητές και ομάδες για άξια εκπροσώπηση του χανιώτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.























