Ο ΙΟΧ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου και Κρήτης

Ιστιοπλοΐα | 26 Μαΐου 2021, 12:36

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους νεαρούς ιστιοπλόους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων οι οποίοι από την Πέμπτη μέχρι και την προσεχή Κυριακή θα λάβουν μέρος στον Περιφερειακό πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου και Κρήτης για σκάφη Optimist & Laser 4,7.

Ειδικότερα η αποστολή του ΙΟΧ αποτελείται από 10 αγόρια και κορίτσια τα οποία θ’ αγωνιστούν σε μία τις σημαντικότερες διοργανώσεις που διεξάγονται κάθε χρόνο, την ευθύνη της οποίας έχει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Ναυτικός Ομιλος Ειρήνης και Φιλίας.

Η ενημέρωση από τον ΙΟΧ αναφέρει τα εξής:

Αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων που αναχώρησε χθες για την Αθήνα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης Optimist & Laser 4.7 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 27/5 – 30/5 με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων είναι στα Laser 4,7: οι Κακούρης Παύλος, Μπιλάς Παράσχος και Μανιουδάκη Μαριάννα με προπονητή τον Σηφάκη Ανδρέα και στα Optimist: οι Κακούρης Ανδρέας, Ζαμπακόλας Παντελής Αγγελος, Σινάνη Κωνσταντίνα, Νικολάου Αγγελος, Φυλλαδιτάκη Μελίνα, Φυλλαδιτάκης Γιώργος, Παΐσιου Ιντα Ματθαία και Σηφάκης Μανώλης με προπονητή τον Σωτηρίου.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από rapid test και θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

JoyMachine

Rabona ad