Ο ΙΟΧ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στην Κω

Ιστιοπλοΐα | 31 Μαρτίου 2017, 17:50

Επέστεψαν οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διεξήχθη στην Κω το διάστημα 24-26 Μαρτίου.

Με την 3η θέση στα κορίτσια που κατέκτησε η Ναταλία Νίλσεν πέτυχε πανάξια την πρόκριση για την προεθνική ομάδα Laser 4,7, αλλά και τα Οπτιμάκια (Λευτέρης Γιαννουλάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και Παράσχος Μπιλάς), με τις θέσεις που πέτυχαν προκρίθηκαν για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετείχαν 159 αθλητές των παρακάτω ομίλων: Ι.Ο. Αγίου Νικολάου, Ν.Ο. Άνδρου, Ν.Ο. Αντιπάρου, Ν Ο. Γαζίου Κρήτης, Ι.Ο. Ηρακλείου, Ν.Ο. Καρδαμύλων, Ι.Ο. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Ρόδου, Ν.Ο. Πάρου, Ν.Ο. Σύρου, Ι.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Χίου.

iox periferiako

Τα τελικά αποτελέσματα για τους αθλητές μας ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Laser 4.7 (46 σκάφη, 7 ιστιοδρομίες)
3η Ναταλία Νίλσεν στα κορίτσια και 6η στη γενική κατάταξη

iox periferiako 3

iox periferiako 4

Optimist Γενική (113 σκάφη, 8 ιστιοδρομίες)
35ος Γιαννουλάκης Ελευθέριος
52ος Ζαχαριουδάκης Γιώργος
54ος Μπιλάς Παράσχος

Με την ευκαιρία της Εθνικής μας εορτής, οι αθλητές συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την αποστολή μας την συνόδευσαν ο προπονητής Κωνσταντίνος Γναφάκης και ο Αρχηγός Αποστολής ο Έφορος Τριγώνου Γιώργος Μαρκάκης.

iox periferiako 6

Το Δ.Σ. του Ι.Ο. Χανίων, αφού συγχαρεί τους αθλητές για την εξαιρετική τους προσπάθεια, τον προπονητή για τη μεθοδική του προετοιμασία και τον Αρχηγό της αποστολής για την άψογη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Ναυτικό Όμιλο Κω για την επιτυχημένη διοργάνωση, και την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ -Blue Star Ferries για τη συνδρομή τους στην πετυχημένη αποστολή.


karta antonis garden