Ο Ερασιτέχνης συγχαίρει τον Νικολακάκη

Εργοτέλης | 11 Ιανουαρίου 2022, 19:35

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη υπέγραψε ο 18χρονος Γιώργος Νικολακάκης, με τον Ερασιτέχνη να τον συγχαίρει και να του εύχεται να ανοίξει τα φτερά του.

/Bella Pizza

Ο Νικολακάκης βρίσκεται στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Εργοτέλη από επτά ετών έχοντας αγωνισθεί σε Μαρτινέγκο, Κανάρια και Κ19 πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Νικολακάκη

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης τον συγχαίρει κάνοντας λόγο για τη «μεγάλη του Μαρτινέγκο σχολή»:

«Η μεγάλη του Μαρτινέγκο σχολή, πιστή στην παράδοσή της, συνεχίζει να βγάζει από τα σπλάχνα της αθλητές, που στελεχώνουν τις ομάδες μας, στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού αθλητισμού.

Ο Γιώργος Νικολακάκης, παιδί των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, από τα 7 του χρόνια, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Εργοτέλης, σε ηλικία 18 χρονών.

Νιώθουμε υπερήφανοι, που άλλο ένα παιδί μας είναι έτοιμο να τιμήσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην πρώτη ομάδα θα βρει και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Ολόκληρος ο ΓΣ Εργοτέλης και όσοι καθημερινά μοχθούν για έναν μεγάλο Εργοτέλη, σε όλα τα επίπεδα, είμαστε υπερήφανοι. Γιώργο, άνοιξε τα φτερά σου! Τώρα ξεκινάει η προσπάθεια!

Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad