Ο… δαιμονισμένος Κόλα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 25 Οκτωβρίου 2020, 18:25

Τη φόρμα που τον διακρίνει και την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε ο Αγγελος Κόλα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 21χρονος επιθετικός του ΣΥΝΚΑ έδειξε… δαιμονισμένος, σημειώνοντας τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας παρ’ όλα αυτά τα τέσσερα συνολικά δικά του μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Ο Κόλα πιστώνεται μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, γκολ με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη σε βάρος του Αστέρα, ενώ η επέλαση που πραγματοποίησε στην φάση του 2-0 ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς προσπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μ’ένα πολύ ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παντελίδη, πετυχαίνοντας ένα γκολ, που σίγουρα είναι από τα ωραιότερα της 3ης αγωνιστικής.

Ο Κόλα ξεκινά έτσι το πρωτάθλημα με τρόπο εντυπωσιακό, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς -και στα τρία- μέχρι στιγμής, δείχνοντας από τους παίκτες που σίγουρα μπορούν να ξεχωρίσουν στη διάρκεια της σεζόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αλλαγή του απ’ τον Γιώργο Ριτζάκη χειροκροτήθηκε θερμά συνολικότερα για την προσπάθεια του, δείχνοντας στο δεύτερο ημίχρονο να έχει μείνει από δυνάμεις μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο πρώτο μισό του ματς.

Estrella